Pages Navigation Menu

Formació? Tallers?

Topades, trobades, encontres, xerrades, col·loquis, converses.

M’agrada parlar de reflexió conjunta, intercanvi d’experiències, i posada en comú de dubtes, abans que de formació. Concebo el nostre espai com aquell d’un ceramista, un fuster, un vidrier, un sabater…

Considero essencial el fet de saber qui forma part del grup i quins són els interessos comuns, per tal de fer el camí junts.

M’arrisco de vegades a ser un xic vague.

Em dedico a explicar històries que trobo a les cantonades, al melic o a la galta del veí, als llibres o als rètols dels carrers. Intento treballar a partir de les meves pròpies motivacions, tan subjectives que no es poden traslladar a l’experiència dels altres. I això és el que intento transmetre.

A la motxilla, porto el que porto: algunes tècniques i jocs, mecanismes de tria de repertori, formes d’estimular la imaginació i de reconéixer l’expressió pròpia.

Crec que la meva tasca és suggerir portes d’entrada, i aquell qui fa el camí amb mi decidirà si vol obrir les unes o les altres, o si prefereix mirar pel forat del pany, o cercar les claus, i fins i tot acontentar-se amb la troballa d’unes claus.

Alguns dels tallers que he confegit i donat són: Veu, ritme i conte; Llegir o no llegir (…no és pas la meva qüestió); Músicas y cuentos… i d’altres sense nom a l’entorn de l’oralitat i l’animació a la lectura.

També he elaborat projectes amb la col·laboració de persones que eren en sí el tret diferencial del projecte: Contes i Tocs, al Museu Picasso, o Contes Quadrats, a la Fundació Palau, amb l’Ignasi Potrony.

#footer-bottom .bottom-menu{display: none;}