Pages Navigation Menu

Què i com

Duc a terme els meus espectacles en espais diversos (biblioteques, escoles, museus, teatres, carrer) i per a públic de tota mena (edats, procedències). Explico en diferents idiomes (castellà, català i anglès; esporàdicament, portuguès; i, encara no ho he fet mai en suec).

Per a les escoles d’educació primària i secundària tinc un projecte específic anomenat Toca Conte, en el què, mitjançant diverses sessions de contes i tertúlies, es toquen temes com ara: relació amb la natura (Contes de set vides, Cuentos de siete vidas; Un mos de contes, Un bocado de cuentos; Riu al niu, Ruido en el nido – CI -), plurilingüisme i interculturalitat (Contes a la cassola, Cuentos a la cazuela, Tales in a Pot – CI, CM, CS – i Contes traginers, Cuentos en marcha, Tales on the Move – ESO, Batxillerat – ), gènere (1 conte 10 llunes 100 veus 1001 preguntes, 1 cuento 10 lunas 100 voces 1001 preguntas – CI, CM, CS -), temps, memòria i transmisió (Contes arrugats, Cuentos arrugados – CI).

Aquestes sessions volen ser una aproximació a l’art de la narració oral dins l’àmbit escolar. El contingut dels contes dependrà de la sessió i s’adaptarà a les edats que correspongui en cada cas. És a dir, els diferents cicles poden compartir títol i temàtica, però els contes de les sessions seran totalment o parcial diferents.

L’objectiu principal és col·laborar amb alumnes i mestres a l’hora de tractar temes com el conte de tradició oral, la comunicació, l’expressió oral, gènere, mediambient, natura, interculturalitat, plurilingüisme, temps, memòria i transmisió.

He confegit projectes a mida per a institucions com el Museu Picasso de Barcelona, la Fundació Palau i Fabre, o el Museu de Cervera. L’últim, el SegaMots, dins Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019, que abastava un cicle de contes a les escoles i residències de gent gran de la ciutat, una proposta didàctica amb la seva exposició, i un festival de contes per a tot tipus de públic (infantil, familiar, adult).

#footer-bottom .bottom-menu{display: none;}