Pages Navigation Menu

Flauta i veu de plaça en plaça

Aquest espectacle és fill del projecte contístic i musical «Contàbile», elaborat a l’entorn de l’exposició del Museu de la Música de Barcelona. Ha heretat d’ell la qualitat d’íntim, d’espectacle de cambra, i la voluntat de posar de costat la música i els contes. Passeja per la memòria i respira l’aire d’una Europa d’ara fa segles, tot recobrant vida i significació en el present. Fa seu el mestissatge de les ciutats portuàries de riu i de mar. Llegendes, contes, mites i anècdotes serveixen d’inspiració a la música. Relacionem personatges, objectes, idees, vivències. Pagesos, pescadors, comerciants, músics i escriptors expliquen les seves històries dins la Història.

En Joan Izquierdo toca músiques de «Der Fluyten Lust-Hof», de Jakob van Eyck, i Patrícia McGill explica llegendes, contes populars, mites i anècdotes inspirats o compilats per alguns autors com Lady Wilde, Lady Gregory, William B. Yeats, Jeremiah Curtin, Josef Baudis i Jean-Claude Carrière, entre d’altres.

Durada aproximada: 1 h.

Recomanacions: És important que l’espai sigui interior i ofereixi condicions acústiques òptimes (no excessiva reverberació), i que sigui prou recollit per aconseguir sensació d’intimitat. Si hi ha tarima o escenari, cal que aquest no sigui gaire alt (màxim 20 cms).

Públic: Familiar, escolar i adult.

Idiomes: Català o castellà.

#footer-bottom .bottom-menu{display: none;}