Pages Navigation Menu

L’art popular – W.B. Yeats

IMG_8917L’art popular és, de fet, la més antiga de les aristocràcies del pensament, i per refusar allò que és trivial, simplement enginyós i bonic, i per haver reunit els pensaments més senzills i més inoblidables de les generacions, és el terra on tot gran art està arrelat. Allà on sigui, contat prop de la carretera, o al costat de la xemeneia, o esculpit en el dintell, hom apreciarà les arts a les quals un esperit individual dóna unitat i intenció, perquè es difonguin ràpidament quan arribi l’hora.

One Comment

  1. Extraordinari, clar…i hauria de ser normal i conegut. Gr[acies Patricia

Charlemos...

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


#footer-bottom .bottom-menu{display: none;}