Pages Navigation Menu

Contabile al Museu de la Música

Santa Cecília al novembre i Santa Eulàlia al febrer posen sota la seva protecció el nostre projecte Contabile al Museu de la Música des de fa gairebé cinc anys. Les quatre sessions passades han estat com sempre un plaer.

IMG_0094

«So she poured out the liquid music of her voice to quench the thirst of his spirit.»

The Birth-Mark, Nathaniel Hawthorne

Contabile va néixer del vincle afectiu amb el Museu, de l’incessant passejada per les seves catifes roges en el sentit de les agulles d’un rellotge, i de la trobada entre l’Alfred Fernàndez (llaüt, viola de mà), el Joan Izquierdo (flautes de bec) i jo mateixa.

Crec que en èpoques com aquesta, i com les passades en què semblava que no hi havia crisi (econòmica, al menys) però on s’ha abusat de la caducitat de les coses materials i immaterials, hem d’agrair que no ens demanessin la renovació del projecte, el canvi sense més raó de ser que la consumició d’un nou producte. Hem cuidat al públic des de una perspectiva diferent, com qui rep algú a casa seva, sempre amb algun detall canviat, però aprofitant per fer allò que es demana des de l’antiguitat dels contes i de la música: “explica-me’l una vegada més”, “play it again, Sam”.

Nosaltres, com a Contabile, tenim ganes de fer nous projectes, però sempre seran d’aquesta mena: sense obsolescència programada.

Charlemos...

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


#footer-bottom .bottom-menu{display: none;}